Szórakozás

VV Éva idegösszeomlást kaphat a fináléban

A Törtető könnyen BB Évi sorsára juthat; a pszichológus szerint nem biztos, hogy el tudja majd viseli, ha nem ő nyer.

Mindenképpen összeomlik VV Éva, ha vasárnap este vagy így, vagy úgy elhagyja a ValóVilág Villáját? Erre a kérdésre a család és a barátok minduntalan nemleges választ adnak ugyan, a szakértő szemek elől azonban nem lehet elrejteni az egyértelmű jeleket.

VV Éva jó úton halad afelé, hogy a valóságshow-történelem ismétléseként BB Évi sorsára jusson. Erre utaló jelek már jó ideje láthatók a lány viselkedésében, legalábbis a szakember ezt állítja.

“Nehéz feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget, főleg úgy, hogy nincs mögötte teljesítmény, ezáltal felkészülni sem lehet rá. VV Éva meglehetősen nárcisztikus, egocentrikus személyiség, ezáltal nem biztos, hogy el tudja majd viselni, ha nem ő nyer. Ekkor következhet be az összeomlás. Most inkább a bezártság, illetve a “nem szeretnek” érzés, valamint az ebből adódó szorongás hatalmasodott el rajta, ami már láthatóan sokkot, pánikrohamot okoz. Ezért zihál és vesz rendszertelenül levegőt” – nyilatkozta az Új Ásznak Hevesi Krisztina pszichológus, az ELTE PPK oktatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik