Szórakozás

Finálé: a ValóVilág 4 legjobb pillanatai

Alekosz esése, Éva talajgyakorlatai, Jerzy csókcsatái, Gombi szappanoperája, Laci drámája és a műsorvezető nevetőgörcse.

A műsor jóvoltából a szereplők 155 napja szinte minden magyar család nappalijába beköltöztek. Az RTL Klub képernyőjén, és sokan az interneten is folyamatosan követték, hogy mi történik a Villában, és annak falain kívül.

Lilu és Balázs nemcsak az összefoglalók idején látta a lakókat, de még így is érték meglepetések őket. Már-már ők is alig hitték el, hogy újra előkerül a sokat hallott mondat: ilyen még nem volt a ValóVilágok történetében. VV Zsuzsi verekedése, Gina önként vállalt kiköltözése, Laci kiborulása – mind egyediek voltak a maguk nemében, korábbi szériákban soha nem volt rá példa.

A legjobban mégis Éva lehengerlő talajgyakorlatán szórakoztak a műsorvezetők, de van külön-külön is kedvenc pillanataik: Lilu például imádta Gombi szívküldözgetéseit, Balázst pedig Alekosz Sarah Connor és medence-jelenete fogta meg a leginkább.

A könnyeket azonban nem csak a kacagás csalta a szemekbe, hanem a dráma is. Lilu megdöbbent, mikor megtudta, Laci feladta a játékot, Balázs számára a legmeghatóbb pillanatot az jelentette, amikor személyesen, a Morning Show stábjával együtt adhatták át a rokonok által küldött leveleket a villalakóknak.

Persze nem csak a luxusbörtön lakói, olykor a műsorvezetők is előadtak egy-egy magánszámot: Balázs élő adásban kapott nevetőgörcsöt az egyik összefoglaló alkalmával: 45 másodpercig nem tudott megszólalni, még a felkonferáló szövegét is képtelen volt elmondani.

Az elmúlt félévben annyi az élmény, hogy nehéz választani, kinek mely tette vagy mondata maradandó, a műsorvezetőknek pedig még drukkolniuk sem szabad, de titokban azért szorítanak egy-egy párbaj idején. Lilu nagyon sajnálta, hogy Szandika a Béci elleni megmérettetésen alul maradt, de a nézők végül a Plasztik cicát küldték haza, vasárnap este pedig egy újabb nehéz feladat vár rájuk: eldönteni, hogy ki dőlhet hátra a finálé után, és ki az az egy, aki mindent visz.

AJÁNLOTT LINK:

Való Világ a műsorvezetők szemével (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik