Szórakozás

VV Éva: én érdemelném meg a főnyereményt

A Törtető konkrétan megmondta, hogy miért kell neki nyernie a játékot, és nem jó barátjának, Alekosznak vagy Jerzynek.

Az elmúlt pár napban az Ágica-Jerzy pároson kívül Anett és Alekosz is elég közvetlen viszonyba kerültek. Talán épp ezért volt bántó Alekosz számára, amikor a harmadik széria szőkesége bevallotta neki, hogy a fináléban Évának fog szurkolni, hiszen két kedvence közül sajnos döntenie kellett, és a Törtető lányhoz került egy picivel közelebb a vendégeskedés során.

Egy feladat keretén belül a finalistáknak el kellett játszaniuk a vasárnapi döntőt. A műsorvezetők ezúttal a harmadik széria játékosai voltak, akiknek sikerült kicsit kiugrasztani a nyulat a bokorból. Éva például konkrétan megmondta, hogy miért kell neki nyernie a játékot, és hogy miért nem érdemelné meg a főnyereményt Jerzy, sőt még jó barátja, Alekosz sem. A Törtető szerint az Okostojásban még vannak tartalékok, nem minden énjét mutatta meg villaléte alatt, márpedig a műsor címe: ValóVilág, ezért is adta ő végig önmagát, és mutatta meg az összes jó és rossz tulajdonságát az országnak. A Szpfiú pedig azért nem érdemli meg, mert túl későn talált önmagára és ébredt fel “téli álmából”.

Ágica és Jerzy a nézők jóvoltából elvonulhattak a nyugiszobába, hogy eltöltsenek kettesben annyi időt, amennyit csak akarnak, ez idő alatt senki sem zavarhatta őket. A jó humorú páros kitalálta, hogy a többiek megtévesztésére Ági meztelenül, egy szál takaróban menjen vissza Villába, és kérjen óvszert Alekosztól.

AJÁNLOTT LINK:

JERZY, A NYUGISZOBA CASANOVÁJA (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik