Szórakozás

Alekosz édesanyja: belehalok, ha nem a fiam nyer

Az asszonyt felemészti az idegeskedés, retteg attól, hogy Anikó végül az Okostojást hívja párbajra.

Míg Anikó a lehetséges jelöltek között vacillál a Villában, Alekosz édesanyja idekint gyötrődik és szurkol fiának a fináléba jutásért. A sok stressz miatt az asszony egészsége is veszélybe került: egyébként is vékony alkat, most azonban már alig nyom 40 kilót. Nem titkolja, teljesen kikészült a játék végére, és belehalna, ha nem az ő fia nyeri meg a fődíjat.

Vája szerint a Rosszkislány Alekoszt fogja megnevezni az utolsó kihíváson, mert felbátorodott azon, hogy Jerzy is kint tudta hagyni a potenciális nyertesnek kinevezett Bécit. Azt mondja, Anikó rafinált lány és jól tudja, ha megnyerné a párbajt, egyenes út vezetne az első helyig. Éppen ezért minden erejével azon lesz, hogy segítse fiát, ha esetleg úgy alakulna, hogy Alekosznak kell megmérettetnie magát a Rosszkislánnyal, mert most már egyetlen célja maradt: az Okostojás ment be elsőnek a Villába, neki kell utolsónak kilépnie.

Anikó édesanyja egyébként nem lesz ott jövő héten az élő show-n, külföldi munkái miatt távolról szurkol lányának. Azt kívánja, bárkivel is mérkőzik meg a Rosszkislány, teljesüljenek az álmai, és már csak az lebeg a szeme előtt, hogy hamarosan átölelheti gyermekét.

AJÁNLOTT LINK:

Való Világ: csonttá fogyott Alekosz mamája (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik