Szórakozás

Az utcán is támadják a VV4 főszerkesztőjét

Rubin Kristóf élete olyan, mint az orvosoké az amerikai filmekben, állandó készültségben van.

Nincs könnyű dolga a ValóVilág főszerkesztőjének: szinte egy percre sem állhat le, a valóságshow miatt állandó készenlétben kell élni, gondolatai még este is a műsor körül járnak. Azt mondja, számos sikeres produkcióban dolgozott már, de ez most egészen más. a VV4 sikerének kulcsát elsősorban abban látja, hogy nemcsak az adásidő ötven percében él, hanem jóval túlmutat azon. Erről beszélnek a közértben, a buszon, a sörözésnél és baráti társaságokban.

Rubin Kristóf a népszerűség mellett a műsor árnyoldalait is megtapasztalta kreatív főszerkesztőként: volt, hogy egy feldühödött néző a kocsija elé ugrott és verni kezdte az autót azt kiabálva, hogy „Kicsináltátok Gigit!”. De rengeteg gyűlölködő üzenetet kap a különböző közösségi portálokon és nem egyszer hívták fel éjjel a kollégái, hogy „nagy baj van a villában”.

Rubin ValóVilággal kapcsolatos szavazási panaszokkal kapcsolatban azt mondja, állnak elébe bármilyen vizsgálatnak. Amellett, hogy technikailag lehetetlen a csalás, véleménye szerint „butaság lenne kockára tenni a csatorna hitelességét, hiszen egy ilyen manőver biztosan kiszivárogna”.

Arra a kérdésre, hogy lesz-e folytatása a ValóVilágnak, nem adott egyértelmű választ. Szerinte jelenleg a kereskedelmi televíziózásban a valóságshow igen fontos szerepet tölt be világszerte, de ezeknek a műsoroknak is rengeteg fajtája van, így nemcsak a VV-ben lehet gondolkozni. Nemsokára pedig már a saját valóságshow-jára készül: nyáron apai örömök elé néz.

AJÁNLOTT LINK:

Megtámadták a ValóVilág főszerkesztőjét az utcán (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik