Szórakozás

VV Éva ismét hisztirohamot kapott

A Törtető egyre nehezebben viseli Alekosz csípős megjegyzéseit, és már az érzelmi kitörésein sem nagyon tud uralkodni.

Locsolkodással, jó hangulatú játékokkal és veszekedéssel telt a villalakók húsvét hétfője. Alekosz saját költeményeivel próbálta lenyűgözni Anikót és Évát húsvét alkalmából, Jerzy pedig egy rövid két soros verssel készült a hétfői locsolkodásra.

A korábbi online szavazást kicsit felülírva a két fiú nem csak kölnivel, hanem szódával is meglocsolta a villalányokat. Anikó sem reagált túl jól a reggeli frissítőre, de ő még tudott jó ízűt nevetni a szituáción, Éva viszont azonnal hisztirohamot kapott.

A néphagyományokhoz hűen vicces játékokkal köszöntötték a villalakók a húsvétot és a tavaszt. Párokat kellett alkotniuk, Éva Jerzyvel, Anikó pedig Alekosszal alkotott egy párt. A Villa Okostojása ismét nem hazudtolta meg önmagát, minden adandó alkalmat kihasznált arra, hogy a lehető legközelebb kerüljön Anikóhoz. A Rosszkislány folyamatos tiltakozása miatt kis hátránnyal indultak a verseny első felvonásában, de még így is könnyedén vették az akadályokat.

A második feladat még intimebb volt a lányoknak a fiúk egyik nadrágszárából a másikba kellett átvezetniük tojásokat, Alekosz természetesen ezt is nagyon élvezte, a lányok pedig kicsit zavarban érezték magukat, amiért akárhogy is akarták nem tudták elkerülni kezükkel a fiúk legérzékenyebb pontjait.

Őszinteségi játékot játszottak ismét a villalakók, mindenki felírt egy kérdést egy társához intézve, amit a másiknak meg kellett válaszolnia. Éva a verseny végéhez közeledve egyre nehezebben bírja kontrollálni érzelmi kitöréseit. A Törtető lány arra a kérdésre, hogy miért iszik néha többet, mint kellene nem várt választ adott. Éva elsírta magát, és csak annyit mondott, hogy mindent nem akar megosztani a kamerák előtt társaival, mert vannak olyan dolgok a múltjában, amelyeket nem tudott még feldolgozni.

A három zöld kendő nélkül maradt villalakó egy újabb játék keretén belül meggyőzhette Anikót, hogy ne hívja ki őt párbajra. Éva csak annyit mondott, hogy nem szeretne kimenni, nem hiányzik neki az a stressz, ami egy párbajjal jár. Volt már háromszor, elég ez neki, de ha mégis őt választaná a Rosszkislány, akkor felvenné a kesztyűt, és harcolna a fináléba jutásért. Alekosz kijelentette, hogy nem fogja győzködni Anikót, mert az nem lenne hű saját elképzeléseihez, ő pedig nem hajlandó semmiért feláldozni saját elképzeléseit. Jerzy viccesen felajánlotta szolgálatait Anikónak, a Szépfiú hajlandó mosni, főzni, takarítani, sőt mindezt képes félmeztelenül, akár beolajozva csinálni, ha a Rosszkislány nem őt hívja Párbajra.

AJÁNLOTT LINK:

CSALÁDIAS HÚSVÉT A VALÓVILÁGBAN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik