Szórakozás

VV Gigi: végleges a szakítás Jerzyvel

Gigi és Olivér a kiköltözés után először a Fókusznak mesélt a bent átélt drámákról, érzelmekről, szakításról és értetlenségről.

Azt hihették, tét nélkül már sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz minden, de az egy hétre visszaköltöző exvillalakók nagyot tévedtek. Nem csak a szerelmet elvesztő Giginek van min agyalnia még napokig, de alighanem Olivér sem teszi túl magát olyan könnyedén a történteken, vagy nem történteken, mint ahogyan azt mutatja.

A Villa Vagány továbbra is kitart azon véleménye mellett, hogy neki és Anikónak nincs miről beszélniük.

„Én megmondtam neki feketén-feherén akkoriban, amikor még ugye aktív játékos voltam, hogy nekem kint van az életem, nekem kint van a szerelmem és nem is értem igazából, hogy ez most miből jöhetett így ki, meg ilyesmi, majd egyszer biztos megérti” – mondta Olivér a Fókusz stábjának.

Gigi szerint végleg pont került Jerzyvel való kapcsolatának végére. Azt mondja, a szakítás gondolata már benne is megfordult, mielőtt ismét belépett volna a Villa ajtaján. Természetesen, ha a Szépfiú kiszabadul majd a luxusbörtönből, szeretne vele találkozni és beszélgetni, de már csak mint barátok.

Az exvillalakók szerint most már bárki esélyes lehet a fődíjra, a nézőkön múlik, végül kit szavaznak majd meg győztesnek.

AJÁNLOTT LINK:

Tét nélkül is nehéz a villalét? (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik