Szórakozás

Olivér golyózta ki a Villából Bécit?

A ValóVilág egykori Vagánya mindent megtett a Szépfiú sikeréért, az interneten vezényelte táborát a Rácz fiú ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk, vasárnap este döbbenet ült mindenki arcára, borult a papírforma. Két hét alatt elvérzett mindkét Rácz-testvér. A Villa csendes Szépfiúja óriási bravúrt hajtott végre, és bizony kiütötte a győztesnek is kikiáltott keményfiút, aki úriemberként távozott a show-ból.

Az országban talán csak egy ember volt, akit nem lepett meg Jerzy győzelme: VV Olivért. Alekinnyó legfőbb támasza és jó barátja, pár órával a vasárnapi megmérettetés előtt a következő üzenetet osztotta meg az „Olivér mozgalma Alekoszért” nevű Facebook-oldalán:

Mit szólnátok, ha a párbajig is küldenénk pár SMS-t Jerzy-re, majd a párbajon özönvízszerűen elárasztanánk Jerzyt? A Béci-rajongók nem számítanak rá szerintem (legalábbis ennek az üzenetnek az elolvasásáig), és nem lesznek aktívak, Béci kiperegne, és Aleknak innentől kezdve egyenes lenne az útja. Hölgyeim, uraim, itt az idő! ;)” – szólította csatába több mint 70 ezres rajongótáborát a Vagány. Majd nem sokkal később ismét megszólította őket: “Na, mennek a szavazatok Jerzy-re, ugye? HANYATT NE DŐLJÜNK!”. A hozzászólásokból egyébként az is kiderült, hogy volt aki 67 SMS-t küldött a Szépfiúra, biztos, ami biztos alapon.

A mozgalom pedig meghozta a várva várt sikert: bár a párbaj elején még valóban Béci állt nyerésre, tíz százalékkal ment a Szépfiú előtt, a műsor közepére azonban – feltehetően egy óriási hajrának köszönhetően – megfordult az állás, és Jerzy végül hazaküldte „sógorát”.

Béci csalódott az „összeesküvés” hallatán, de tisztában van vele, hogy igazából Alekosz volt az, aki vereséget mért rá. A Bors című napilapnak elmondta, az Okostojás minden lépése nagyjából kiszámítható, ezért biztos benne, hogy nem barátságból, hanem tudatosan állt Jerzy oldalára, és támogatta a felkészülését. Véleménye szerint Alekosz semmit sem tesz anélkül, hogy abból neki valami haszna származna.

Olivér nem tagadja, valóban minden erejével azon volt, hogy a Rácz fivér kiessen a játékból. „Valóban arra buzdítottam az Alekosz-rajongókat, voksoljanak Jerzyre, hogy Bécit eltávolítsák az útból, és a barátom akadálytalanul befuthasson a célba” – nyilatkozta a napilapnak a „hadvezér”. mint fogalmazott: ünnepi hangulat uralkodik az Alekosz-hívek körében, mert végre „Rácz-talanítva” lett a Villa.

Olivér valóban nem bízza a véletlenre Alekosz győzelmét. A 32 éves egykori dublőr korábban elárulta, már több mint hetvenezer támogatót toborzott össze, akik arról is biztosították, hogy szavazataikkal is támogatni fogják majd barátját. Ám nem éri be ennyivel, jelenleg külföldre készül, hogy Magyarország határain túl is kampányolhasson az Okostojásért. Alekosz utazó nagykövete turnéja során érinteni fogja többek között Szerbiát, Szlovákiát és Romániát is.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Bécit összeesküvés buktatta ki a villából (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik