Szórakozás

Borult a papírforma: Jerzy kiütötte Bécit

Óriási meglepetésre a Szépfiú győzelmével zárult a vasárnap esti párbaj.

Béci szerda este, a valóságshow kilencedik kihívásán úgy döntött, testvére, Gigi szerelmére teszi a zöld kendőt. A Rácz fiú a műsor eleje óta hangoztatja, hogy ő bizony nyerni jött a Villába, és nem csak a párbajokon, a végső fináléban is az első hely a célja. Béci korábban Sebestyén Balázsnak azt mondta, nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, de – véleménye szerint – a valóságshow egy olyan szakaszához érkezett, amikor már az egyéni játék az első.

A két párbajozó már napokkal a megmérettetés előtt kijelentette, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy visszaköltözhessenek a Villába, sőt Jerzy 24 órával a nagy nap előtt azt is elárulta, szíve mélyén úgy érzi, kint hagyja a mindenre elszánt Rácz fivért.

A hangulat a luxusbörtönhöz hasonlóan a stúdióban is feszült volt vasárnap este: folyamatosan beszóltak egymásnak a játékosok, a Szépfiú továbbra is nehezményezte, hogy ő lett a kihívott. A rajongótáborok folyamatos bekiabálásától szinte alig hallották egymást a versenyzők.

A valóságshow készítői – az Éva-Gigi párbajhoz hasonlóan – ismét megmutatták, hogyan áll a két játékos a megmérettetés felénél. A fantomképek helyett a két villalakó fotóját láthattuk a százalékok felett. Béci 55 százalékon, Jerzy pedig 45 százalékon állt ekkor. Egy reklámblokk és két bejátszás elteltével azonban megfordult az állás, a Szépfiú átvette a vezetést.

Egy váratlan pillanatban Lilu és Balázs a stúdióba szólította Gigit, aki mindkét fiúhoz nagyon közel áll. Gigi nehezen, de végül testvére mellett tette le a voksát, amivel Jerzy teljes mértékben egyet értett.

Béci mellett a Rosszkislány, Anikó, Jerzy mellett pedig Alekosz kampányolt a Villában. Az Okostojás és Éva a Szépfiút várta vissza, a táncos fiú nevét csupán Anikó mondta. A nézők hasonló véleményen voltak, az állás nem változott, a szavazók 54%-a úgy döntött, hogy Jerzy folytassa a versenyt, aki lila kendő, vagyis védettség nélkül térhetett vissza a Villába; az Okostojás és a Törtető kitörő örömel fogadta a győztest. A kukkolóshow kilencedik kiesője tehát Béci lett, aki Jerzytől köszönt el.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik