Szórakozás

Olivér külföldön is Alekosz-támogatókat toboroz

A Villa egykori Vagánya nem éri be a hazai rajongókkal, hamarosan Szerbiába, Szlovákiába és Romániába utazik.

Olivér nem bízza a véletlenre, jó barátja, Alekosz győzelmét. Amint kiesett a valóságshow-ból, kijelentette, minden szabad percét arra áldozza, hogy az Okostojás népszerűségét növelje. Az egyik legnagyobb közösségi portálon rajongói csoportot hozott létre, vidéki fellépésein a szexkiborg hamarosan induló show-műsorát reklámozza, és szinte minden televíziós szereplésében a villalakót élteti. Országjáró körútja során arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy megértesse a rajongókkal, nem elég csupán szurkolni a görög csődörnek, nagyon fontos, hogy legalább egy darab SMS-sel is támogassák kedvencüket.

Olivér a Bors című napilapnak elárulta, már több mint hetvenezer Alek-támogatót toborzott össze, akik arról is biztosították, hogy szavazataikkal is támogatni fogják majd barátját. Állítása szerint az ország Alekosz-lázban ég, nemre és korra való tekintet nélkül. Ám nem éri be ennyivel, jelenleg külföldre készül, hogy Magyarország határain túl is kampányolhasson az Okostojásért. Alekosz utazó nagykövete turnéja során érinteni fogja többek között Szerbiát, Szlovákiát és Romániát is.

Olivér önszántából vállalt (?) szorgoskodása valószínűleg az RTL Klub feleségkereső valóságshow-jának is csak az előnyére válik majd.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Olivér külföldön is kampányol Alekoszért (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik