Szórakozás

Jerzy áll nyerésre a ValóVilág párbaján

A Szépfiú fordított: 54 százalékkal nyeri jelen pillanatban a megmérettetést.

A valóságshow készítői – az Éva-Gigi párbajhoz hasonlóan – vasárnap este ismét megmutatták, hogyan áll a két játékos a megmérettetés felénél. A fantomképek helyett a két villalakó fotóját láthattuk a százalékok felett. Béci 55 százalékon, Jerzy pedig 45 százalékon állt ekkor. Egy reklámblokk és a kortesbeszédek után azonban megfordult az állás, a Szépfiú átvette a vezetést.

Béci szerda este, a valóságshow kilencedik kihívásán úgy döntött, testvére, Gigi szerelmére teszi a zöld kendőt. A Rácz fiú a műsor eleje óta hangoztatja, hogy ő bizony nyerni jött a Villába, és nem csak a párbajokon, a végső fináléban is az első hely a célja. Béci korábban Sebestyén Balázsnak azt mondta, nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, de – véleménye szerint – a valóságshow egy olyan szakaszához érkezett, amikor már az egyéni játék az első. Gigi és jó barátja, Laci távozásával tudatosult benne, hogy egyedül van, és csak magára számíthat, ennek alapján döntötte el azt is, hogy a Szépfiút viszi magával az élő show-ra. Mint mondta, akárki is nyeri majd a párbajt, nagyon nagy esélye lesz arra, hogy a ValóVilág végén is győzedelmeskedjen, és ha esetleg úgy alakulna, hogy vasárnap alulmarad, inkább Jerzynek adja meg a lehetőséget, mint Évának, Anikónak vagy Alekosznak.

Rögtön a kihívás után az idősebb testvér kapott hideget-meleget a nézőktől és a volt villalakoktól egyaránt. Egyesek úgy vélik, Béci gyáva volt és a könnyebbik utat választotta, mikor sógor-jelöltjére tette a zöld kendőt, ráadásul nem volt túl szimpatikus húzás tőle, hiszen mindig is Anikóval voltak konfliktusai. A Szépfiú szerettei Alekosz, Olivér és Éva rajongóit is harcba szólították, hogy Béci még véletlenül se juthasson vissza a Villába. Mások szerint azonban a táncos fiú döntése logikus és észszerű volt, húga, Gigi sem haragszik rá, de azt már előre leszögezte, hogy középen, a két rajongótábor között foglal majd helyet a stúdióban, a szíve mélyén azonban testvérének szurkol.

A két párbajozó már napokkal a megmérettetés előtt kijelentette, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy visszaköltözhessenek a Villába, sőt Jerzy 24 órával a nagy nap előtt azt is elárulta, szíve mélyén úgy érzi, kint hagyja a mindenre elszánt Rácz fivért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik