Szórakozás

Jerzyvel megy párbajozni Béci

A valóságshow kilencedik megmérettetésén immár harmadszorra bizonyíthat a táncos srác, ráadásul a „sógora” ellen.

Vasárnap a Villalakók – Éva és Alekosz jeleinek köszönhetően – úgy döntöttek, Bécit küldik párbajozni, ezért az idősebb testvérnek kellett magára vennie a zöld kendőt, amit magán is kell tartania egészen a párbajig.

Béci nem volt könnyű helyzetben, az egyetlen játékos, Éva, akit gondolkodás nélkül kivitt volna, védett ezen a héten. Jerzy mondhatni már szinte családtag, legalábbis sógor-jelölt, ráadásul vitájuk, nézeteltérésük sem volt soha. Anikóval bár korábban nem volt felhőtlen a viszonya, az utóbbi pár napban rendeződött a kapcsolatuk, sőt a Rosszkislány a barátságát is felajánlotta a táncos fiúnak. Alekosz lehet, hogy túl nagy falat lenne Béci számára, és ezzel ő is tisztában van, ennek ellenére az Okostojáson is gondolkodott. Egy biztos, a Testvérpár férfi tagja nyerni akar, és nem csak a párbajon, a végső fináléban is az első hely a célja.

Béci a riportszobában Sebestyén Balázsnak elmondta, nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, de – véleménye szerint – a valóságshow egy olyan szakaszához érkezett, amikor már az egyéni játék az első. Húga, Gigi és jó barátja, Laci távozásával tudatosult benne, hogy egyedül van és csak magára számíthat, ennek alapján döntötte el azt is, hogy a szerdai kihíváson Jerzyre rakja a kiválasztottságot jelző zöld kendőt.

Vasárnap ketten küzdenek meg a nézők kegyeiért. Aki a legkevesebb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét, hiszen számára véget ér a ValóVilág, és ezzel már csak négyen maradnak versenyben.

AJÁNLOTT LINK:

“SÓGORÁVAL” MEGY PÁRBAJOZNI BÉCI! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik