Szórakozás

VV Jerzy családja bosszút esküdött

A Szépfiú szerettei harcba szólítják Alekosz, Olivér és Éva rajongóit, hogy Béci még véletlenül se juthasson vissza a Villába.

Jócskán felkorbácsolta a rajongókat Béci szerdai döntése, amikor is eltökélte, hogy „sógorát”, Jerzyt viszi magával a megmérettetésre. Az övön aluli lépést persze a Villa Szépfiújának rokonai sem hagyják annyiban: készek szövetkezni az ellentáborral is, hogy számukra a lehető legpozitívabban alakuljon a hétvégi küzdelem.

“Biztos vagyok benne, hogy Jerzy ebben a helyzetben a szívére hallgatott volna, mintsem hogy taktikázzon. Rácz úrfi ugyanis választhatott volna mást is, de mivel nem így tett, ezért mi is úgy gondoljuk, hogy megengedhetjük magunknak a taktikázást. Akit lehet, mozgósítani fogunk az ellentábor részéről is” – nyilatkozta az Új Ásznak a villalakó sógora, Zoltán.

A luxusbörtön egykori Vagánya, Olivér üdvözölte Jerzy családjának ötletét, és reménykedik, hogy Béci hétvégén hazamegy. Véleménye szerint a Szépfiúnak sokkal nagyobb szüksége lenne a nyereményre, mint a táncos fiúnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik