Szórakozás

VV Laci: egy másodpercig sem szimuláltam

A testőr cáfolja az őt ért vádakat. Pontosan tudja, miért tört annyira össze lélekben, hogy már a teste is súlyos tüneteket produkált.

Éppen elég, vagy talán túl sok ideje volt gondolkodni? Tény, hogy a Villa Dokija addig agyalt és éppen annyira zavarták meg a Villában történtek, hogy a nézők szeme láttára jutott el a végső összeomlásig, amikor már a teste is vészjelzéseket adott le. A Fókuszban elmondta, mi minden zavarta össze a gondolkodását annyira, hogy más életet akarjon élni.

Azt mondja, szó nincs légiósbetegségről és színjátékról, más van a háttérben. Úgy véli, az első nagy hibát akkor követte el az életében, amikor 10 évvel ezelőtt nem nősült meg. Családra és gyerekekre vágyik, akikhez érdemes hazamenni a nap végén. Az elmúlt években azonban csak a munkájának élt, napi 18 órát dolgozott, pihenésre pedig alig jutott ideje.

A hivatásos testőr ezért most úgy döntött, bár védelmi cégét nem adja fel, a jövőben sokkal több időt tölt majd szórakozással, és kevesebbet a munkával. Ahogy ő fogalmaz, keresi a fedőt a lábashoz, azaz szeretne nemsokára családot alapítani. Bár Anikóval bensőséges kapcsolat alakult ki, Laci nem tudná vele összekötni az életét.

A Villa Mackója azt mondja, a történtek ellenére néhány napra szívesen visszaköltözne a luxusbörtönbe, mindenkinek elmondaná, hogy most már teljesen jól van, és már nagyon várja az utolsó, mindent eldöntő párbajt.

AJÁNLOTT LINK:

„Egy másodpercig sem szimuláltam” (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik