Szórakozás

Magyaros menü és balhé a ValóVilágban

Alekosz átvette a vezetést a Vacsoracsata héten; Anikó és Béci ismét egymásnak estek.

Ezen a héten a konyhában kell bizonyítaniuk a Villalakóknak: a Vacsoracsata hét első házigazdája, Éva után Alekosznak kellett bizonyítania a tűzhely mögött. Az Okostojás és kuktája, Jerzy célja egy magyaros kalóriabomba feltálalása volt. Alekosz már a raktárban kialakított kisboltban is nagyon szórakoztatóan dirigált a Szépfiúnak, ami a konyhában csak fokozódott. A szexkiborgnak nem volt mindegy, hogy Jerzy hogyan pakol ki helyette a konyhapultra, sőt az sem, hogy hány milliméter vastagságúra vágja a kolbászkarikákat.

Alekosz előétele egyszerű kolbászkarikás kis katonákból állt, amelyekre egy kis darab sajt került. A főételnél áldozatot kellett hoznia a Villa Okostojásának, hiszen igazi specialitása és kedvence a marhalábszár pörkölt, amelyre azonban nem lett volna elég ideje, ezért most sertéscombból készült a magyaros étel. Anikó nagy bánatára a desszert nem sütemény volt, hanem egy szilveszteri bólé.

A hét második vacsorája 37 pontot kapott, Alekosz így átvette a vezetést Évától a villaszakácsok küzdelmében.

Este az igazsághintában Anikó bevallotta, nagyon zavarja, hogy mindenki Alekoszt és Bécit kiáltotta ki lehetséges győztesnek, hiszen játékban van még másik három játékos, akik ugyanúgy meg akarják nyerni ezt a játékot, mint ők.

AJÁNLOTT LINK:

MAGYAROS VACSORA, KIHÍVÁS ÉS BALHÉ A VILLÁBAN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik