Szórakozás

VV Szandika meztelen “ikreivel” haknizik

A ValóVilág egykori Plasztik cicája új orral és pucér cicikkel nyűgözi le a vidéki szórakozóhelyek közönségét.

VV Szandika országos élményturnéra indult, miután kiderült, a vidéki diszkókban szinte majd’ meg vesznek az egykori valóságshow-hősért. A frissen műtött lány általában egy táncos-erotikus produkcióval szórakoztatja a közönséget, és a három órás fellépés során bizony az is gyakran előfordul, hogy a ruháitól is megszabadul, sőt néhány szerencsés meg is foghatja fedetlen kebleit – írja a Bors című napilap.

Szandika a lapnak elárulta, a siker érdekében szexi játékkal is hergeli a közönséget: van, hogy egyszerre három fiút is felhív a színpadra, akiknek egy chippendale-show-t kell előadniuk, a Plasztik cica pedig zsűrizi őket. Azt mondja, nem örömlánynak megy ezekre a szórakozóhelyekre, de szerinte egy pár perces mellmutogatás még simán belefér; igaz, 30 ezer forintért akár egy órán át is meztelenkedne.

A szombati buliban egyszer csak megszabadult a ruháitól, és fedetlen cicivel dobta be magát a tánctéren tomboló férfiak karmai közé, közben pedig bejelentette a mikrofonba: most megmutatja az ikreket – osztotta meg Szandika legutóbbi fellépésének emlékeit DJ Carry, a tiszaújvárosi klub lemezlovasa.

AJÁNLOTT LINK:

Szandika műtött orral és pucér cicikkel turnézik – durva fotóval (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik