Szórakozás

VV Gigi: számítottam erre a döntésre

A luxusbörtön egykori vadmacskája nem haragszik a testvérére, és neki szurkol majd a párbajon.

Mint arról korábba beszámoltunk, Béci szerda este úgy döntött, sógor-jelöltjét, Jerzyt viszi magával párbajozni a vasárnapi élő show-ra. Az idősebb testvér azt mondta, nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, de a ValóVilág – véleménye szerint – egy olyan szakaszához ért, amikor már az egyéni játék az első. Továbbra is barátjának tekinti a Szépfiút, de úgy gondolja, aki erről a párbajról visszatér, annak minden esélye megvan arra, hogy a játék végén is győzedelmeskedjen. Sok siker kívánt húga barátjának, majd rátette a zöld kendőt.

VV Gigi a Reggeli csütörtöki adásában elmondta, számított erre a döntésre, és biztos volt benne, hogy Béci taktikai megfontolásból választ majd párbaj-ellenfelet magának. Nem haragszik a testvérére, sőt szimpatikusnak találta, mikor Béci mondandója végén hozzáfűzte, azért is döntött Jerzy mellett, mert ha ő véletlen kiesne, inkább a Szépfiú legyen bent a döntőben, mint valamelyik másik villalakó.

A táncos lány szerint testvére sokkal erősebb szerelménél, de nem tartja elképzelhetetlennek, – a saját párbajából kiindulva – hogy a vasárnap este akár még meglepetéssel is zárulhat.

„Nem becsülöm le Jerzy táborát, biztos, hogy kemény küzdelem lesz, de én azért a szívem mélyén Bécinek szurkolok” – mondta a Villa egykori amazonja a műsorban.

AJÁNLOTT LINK:

VV Gigi a kiválasztásról (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik