Szórakozás

VV Laci: az emberek szeretete gyógyított meg

Pár nappal ezelőtt még rohammentővel vitték kórházba, mostanra azonban már 100 százalékosan regenerálódott.

Mint arról korábban beszámoltunk, Laci egészségügyi problémái miatt nem tudta tovább vállalni a ValóVilágot, és csütörtökön 133 nap után elhagyta a luxusbörtönt. A Villa Dokija a Reggeli hétfői adásában mesélt döntésének okairól.

KÉPREGÉNY

Már múlt hét szerda reggel komoly szívfájdalommal ébredt, szívinfarktus gyanújával azonnal kórházba szállították, ahol később megállapították, hogy komolyabb szervi problémája nincs, így visszaengedték a luxusbörtönbe. Csütörtök reggel azonban ismét rosszul lett, ráadásul egy pánikroham is eluralkodott rajta, megijedt ugyanis, hogy szívinfarktusa van – árulta el Lázár László az RTL Klub Reggelijében.

„Meg kell értenie az embereknek, hogy ténylegesen elfáradtam” – magyarázta távozásának egyik okát a testőr. Hozzátette: felőrlődött a Villában, ami többek között – véleménye szerint – annak is volt köszönhető, hogy soha nem adta ki magából a benne lévő feszültségeket, a végén pedig már nem tudott magán segíteni.

Laci szerencsére ma már teljesen jól van, száz százalékosan regenerálódott, de nem bánta meg a döntését, noha hiányzik neki a villabeli élet és megszokás. Orvosai tanácsára a hétvégét bulizással és pihenéssel töltötte, de mint mondja, nem ez, hanem az emberek irányába tanúsított szeretete gyógyította meg a pár nappal ezelőtt még súlyos egészségügyi problémákkal küzdő egykori villalakót.

Laci természetesen nem kerülhette el a kellemetlen kérdéseket sem, ugyanis az egyik hazai bulvárlap ma címlapon hozta: a Doki korábban egy pornós lánnyal élt együtt. A Villa Mackója nem tagadta, hogy huszonévesen voltak Playboy-lányok az életében, de az olyan rég volt már, hogy talán igaz sem volt…

AJÁNLOTT LINK:

VV Laci elmondja, miért hagyta el a villát (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik