Szórakozás

Anikó sírva borult Béci nyakába

A bátorságpróba és a vele járó megrázó élmények újra összehozták a Rosszkislányt és a táncos fiút.

A Villalakók figyelmét viszontagságos dzsungelkörülményeikről egy új lakó érkezésének híre terelte el. Éva azonnal felszólította társait, hogy mindenki a jövevényre tegye a jelet, mert nem létezik, hogy az utolsó négy hétre egy új emberrel kelljen megosztani a Villát és a nézők figyelmét. Alekosz viszont kilogikázta, hogy egy jó csaj fog bejönni, mert nőhiány van, ezért azonnal fésülködni indult és egy szőke, tűsarkús hölgyről álmodozott. De csupán egy kakas érkezett, a szegény baromfit mindenki rögtön le akarta vágni, kivéve Anikót, aki szerint ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint a Villalakókra, ezért nem szabad bántani.

KÉPREGÉNY

Az éhező Villalakók újabb lehetőséget kaptak arra, hogy ajándékokat szerezzenek ügyességi játékokkal. Mindenki jól teljesített a feladatokban, de a nyeremény-kincsesláda sok olyan tárgyat tartalmazott, amit nem lehetett megenni: matchboxot, virágot és növényvédő szert, homokozó szettet, amíg elő nem bukkant egy kis csoki, pálinka és szivar. Utóbbi kettőnek Alekosz nagyon örült.

Eljött az igazság pillanata, Anikónak is bizonyítania kellett egy bátorságpróbán. Segítőjének Bécit választotta, aki szeretett volna lelket önteni belé, de a kísérlete kudarcba fulladt. Anikót nem az angolna, de még csak nem is a kígyó riasztotta el, hanem a sáskák és a csótányok. Amikor a csúszó-mászók után a rovarok is bekerültek az üvegmedencébe, Anikó pánikba esett és Béci kisegítette a medencéből. Anikó feladta a bátorságpróbát, majd kint bocsánatot kért a többiektől, amiért nem szerzett ételt.

A bátorságpróba után a Villalakók őszintén beszéltek egymás iránti érzelmeikről, Jerzy Évát méltatta kedves szavakkal, Alekosz szerint pedig a Törtető azért esélyes, mert a nézők tudnak azonosulni vele. Anikó viszont úgy gondolja, hogy Éva nem eléggé erős ahhoz, hogy nyerjen. Béci Anikót tartja favoritnak, érzékenységét véli a legnagyobb előnyének, Alekosz viszont „a képernyőt”. Jerzy Bécit példaképnek tartja, Anikó viszont azt mondta az idősebb testvérnek, hogy már erősebbnek gondolja Alekosznál, mert több pozitív tulajdonsága van és már senki nem tartja nagyképűnek sem. Anikó a „tábortűznél” bevallotta Bécinek, hogy eleinte többet szeretett volna tőle barátságnál, később viszont nagyon eltávolodtak egymástól. A bátorságpróbán viszont meggyőződött arról, hogy számíthat a fiúra, ezért szeretne a barátja lenni a jövőben. „Tudtam, hogy bármi van, ki fog szedni onnan” – hangzott el Anikó szájából, miközben könnyeivel küszködött. Alekosz és Éva nem lepődött meg a békülésen, de felháborította őket.

AJÁNLOTT LINK:

BÉCI A KILENCEDIK KIVÁLASZTOTT! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik