Szórakozás

VV Gigit nem hozta lázba Győzike

A táncos lány családját megviselték a támadások, az egykori villalakó egyesével cáfolta meg az állítólagos erotikus munkáival kapcsolatos híreszteléseket.

VV Gigi semmit nem bánt meg, de nem is tett semmi erkölcstelent. Egy hosszú napon át kísérte a Fókusz a leányfalui lányt, akiről kiderült, hogy egyszerre két diplomán is fáradozik, a róla előkerült filmet nem tartja felnőtt filmnek, hostess munkái során pedig mindig erkölcs normáin belül maradt.

KÉPREGÉNY

A Villa Testvérpárjának női tagja még csak 5 napja van kint, de már több mint 100 interjút adott, hiszen sok félreértést kell helyre tennie. Tagadja, hogy valaha is pornózott volna vagy, hogy szexmunkából élt, a rosszindulatú pletykák állítása szerint családját is teljesen tönkre tették. De a barátok is jócskán megsínylették a Villában töltött hónapokat és Gigi hiányát.

A volt villalakó számára az egyik legfájóbb vád, hogy egy felnőtteknek szóló kiállításon hossteskedett és ezt más tevékenységként próbálták beállítani. Arról is lehetett olvasni, hogy Gigi Győzike szeretője lett volna, abban az időben, amikor a show-man házassága éppen válságban volt. A táncos lány elismerte, hogy a kiállításon valóban találkoztak, de Gigit nem hozta lázba a salgótarjáni rapper.

A barátok szintén cáfolják a híreszteléseket, elmondásuk szerint az egykori valóságshow-hős soha nem vetkőzött le meztelenre, a fehérnemű vagy a fürdőruha mindig rajta maradt. Az egykori lakótársa, VV Olivér is teljes mellszélességgel kiáll a lány mellett. A Vagány szerint a bulvársajtó túlságosan felfújta a dolgokat, és Gigi múltjában nincs semmi szégyellnivaló.

Gigi jelenleg egyszerre jár Pécsre a bölcsészkarra és egy gazdagsági főiskolára, érdekli az éneklés és a modellkedés is, sőt riporterként vagy képernyősként is el tudja magát képzelni,de mindenekelőtt nagyon élvezi, hogy egy kicsit most körülötte forog a világ.


AJÁNLOTT LINK:

„Semmit nem bántam meg” (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik