Szórakozás

A volt férj nevét viseli majd Majka gyermeke?

Igaz, még mindig nem tudni biztosan, hogy a rapper barátnője, Dundika valóban gyermeket vár-e, a bonyodalom már így is óriási.

Hétfőn bombaként robbant a hír, miszerint a playmate gyermeket vár Majkától. A szőke modell állítólag a barátainak szólta el magát a hétvégén. Az Aktív megkeresésére A Nagy Duett leendő műsorvezetője meglehetősen ködösen fogalmazott, de nem cáfolta a Dundika terhességéről szóló hírt. „Igazából én azt sem mondom, hogy igaz, meg azt sem hogy nem igaz. Merthogy igazából szoktunk olyan dolgokat csinálni, mint a felnőtt emberek, és ami megfelel a gyerekgyártás első pár mozdulatának. Úgyhogy még az is lehet, hogy igaz” – mondta a nagyszájú ózdi rapper.

Az azonban biztos, hogy ha Majkának gyermeke születik a playmate-től, apasági nyilatkozatot kell tennie, különben Dundika férjének nevét, Szentiványit fogja viselni a születendő kisbaba, mivel hivatalosan ők még mindig nem váltak el – írja a STOP.hu.

A gyermekáldásról szóló pletykákról már a volt kedves is értesült, elkapkodott dolognak tartja, aminek szerinte nem volt még itt az ideje. A férfi is tisztában van azzal, hogy a születendő kisbaba az ő nevére kerülne, hiszen a fogantatás pillanatában ő Dundikával férj és feleség voltak.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint azonban ez ellen könnyen tehet a sztárpár. A törvényes vélelem ilyen esetben az, hogy a férj a gyermek édesapja. Kivéve persze, ha közjegyzői nyilatkozatokban Majka elismeri az apaságot, és a férj is nyilatkozik arról, hogy mikor szakadt meg az életközösség közte és Dundika között – magyarázta az ügyvéd.

AJÁNLOTT LINK:

Apasági nyilatkozatot kell tennie Majkának (STOP.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik