Szórakozás

Dundika és Majka gyermeket várnak?

Az örömhírt állítólag az egykori playmate fecsegte ki több ember füle hallatára.

A csinos aktomodell és az ózdi fenegyerek a pletykák szerint hamarosan szülői örömök elé néz. A hír több szempontból is meglepő: egyrészt a pár még csak október óta van együtt és mindössze pár hónapja költöztek össze, másrészt Dundika még exférje, Szentiványi László oldalán nyilatkozta annak idején, mennyire szeretne egy kisbabát.

Dundika az Ezek megőrültek! forgatásán került közelebb Majkához, aki megadta neki azt, amire annyira vágyott. Boldogságuk útjában ráadásul már az egykori kedves sem állhat, hiszen a napokban kiderült: korábbi, Mauritiuson kötött házasságuk érvénytelen, így válóperre sem lesz szükség.

“Gyermeket várok, de ez egyelőre titok, mivel még nem járok a harmadik hónapban. Nagyon boldogok vagyunk” – újságolta Dundika hatalmas örömmel egy nyilvános helyen, ahol állítólag többen is hallották vallomását, írja az Új Ász.

A pár azonban egyelőre cáfolja a várandósság hírét, Majkát telefonon érte utol a napilap: “Szó sincs róla. Azonban ha így lenne, azt kívánom, hogy egészséges gyermekünk legyen” – zárta rövidre A Nagy Duett újdonsült műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik