Szórakozás

Liptai és Majka azonnal megtalálta a közös hangot

A két műsorvezető először csak tavaly nyáron találkozott egy castingon, április 8-tól azonban hétről hétre össze fognak futni a Nagy Duett házigazdáiként.

Claudia és Majka már tisztában vannak egymás jó és rossz tulajdonságaival, anno ugyanis egy teljes hétre összezárták őket egy casting során. A TV2 dögös műsorvezetője az Aktívnak elmesélte, Majkának valójában elképesztően jó humora van, csak a műsorokban ez ritkán látszik, de azt nagyon szereti benne, hogy sosem hisztériázik.

Az újdonsült páros a celebek ének(nem)tudásának megvillanását várja leginkább, de persze nem azért hogy kiröhögjék őket, sőt: Claudia igazi tyúkanyóként ápolja majd a lelküket, ha a zsűri számukra kedvezőtlenül dönt.

De hogy pontosan kik osztogatják majd a pontokat, még egyelőre nem tudni. A játékos párok között azonban biztosan ott lesz Tóth Gabi és Tilla, Orosz Barbara és Ganxsta Zolee, Hajdú Péter és Zoltán Erika, Rákóczi Ferenc és Tóth Vera, Szekeres Adrien és Harsány Levente, Peller Mariann és Bereczki Zoltán, valamint a tinisztár, SP is, az azonban még titok, hogy az ő oldalán kit láthatunk majd dalolni.


AJÁNLOTT LINK:

Majka nyomja le a zsűri torkán Hajdút, Árpát és Tillát (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik