Szórakozás

Majka kislánynak örülne jobban

A Nagy Duett leendő műsorvezetője meglehetősen ködösen fogalmazott, de nem cáfolta a Dundika terhességéről szóló hírt.

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn bombaként robbant a hír miszerint Dundika gyermeket vár Majkától. A playmate állítólag a barátainak szólta el magát a hétvégén.

Két hónappal ezelőtt derült fény a sztárpár kapcsolatára. Éppen a repülőtéren voltak, amikor először együtt lencsevégre kapták őket. Dundika azonban ekkor még hivatalosan férjnél volt, többek között ezért is titkolták kapcsolatukat. Köztudott, hogy az egykori nyuszilány már nagyon régóta vágyik babára, de a legújabb pletykák szerint az álma végre valóra vált: három hónapos terhes.

A Nagy Duett leendő műsorvezetője az Aktívnak így nyilatkozott az ügyben: „Igazából én azt sem mondom, hogy igaz, meg azt sem hogy nem igaz. Merthogy igazából szoktunk olyan dolgokat csinálni, mint a felnőtt emberek, és ami megfelel a gyerekgyártás első pár mozdulatának. Úgyhogy még az is lehet, hogy igaz.”

Majka hétfő délelőtt, a FEM3 Edina és Joshi című műsor forgatásán elárulta, egy kislánynak örülne a legjobban, már a neveken is elgondolkodott.

Dundika most elsősorban arra figyel, hogy végre lezárhassa előző kapcsolatát, Majka pedig türelmesen vár rá.


AJÁNLOTT LINK:

Dundika babát vár? – Majka elárulja… (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik