Szórakozás

VV Gigi: szétszedem Évát a párbajon

A frissen kihívott Villa-amazon nagyon kemény csatára számít, és egyáltalán nem biztos a győzelmében.

Éva csúnyán belerondított Alekosz délelőtti pihenőjébe, amit a Villa Okostojása nem vett túl jó néven. A Törtető lány azért üvöltötte le a szexkiborg haját, mert nem segített elkészíteni társai ebédjét, Éva meg is büntette Alekoszt, a lusta mókamester nem ehetett egész nap semmit.

A kertlakók és a villalakók különböző feladatokban mérhették össze erejüket. Az első körben Anikó és Alekosz, a másodikban Laci és Béci, a harmadikban pedig Gigi és Jerzy próbálták a medencébe lökni a másikat egy úszógumin ülve. Két kört a Villalakók nyertek, a szerelmespár harca pedig döntetlennel zárult.

A második feladat kicsit jobban megviselte a játékosokat. Két vállalkozó szellemű versenyzőnek fel kellet vennie egy biciklisgatyát, amelybe csapattársai csótányokat dobáltak. Béci mosolya sem volt őszinte a feladat során, de a bogarak közelségét Jerzy viselte nehezebben.


A kihívás után Gigi Anikónak mesélt kétségeiről, nem biztos abban, hogy visszajön a párbajról. Szerinte a játék elején még biztosra mehetett volna Éva ellen, de most már más a helyzet.


Alekosz lett a Villa új lakája. Az Évát váltó kiszolgáló dönthetett, hogy ki vegye át a helyét a kertlakók közül, ki az, akit nem szeretne kiszolgálni. Az Okostojás nem túl nagy meglepetésre Bécit küldte a sátorba. A táncos fiú kiköltözésével vérszemet kaptak a kertlakók. A többszöri tiltott Villába lépés után Béci hadifogolyként bent maradt, Anikó és Éva meg is kötözték, de később Jerzy segítségével kiszabadult az illetéktelen behatoló.

AJÁNLOTT LINK:

GIGI: OTT NORMÁLIS SZÓ NEM LESZ, CSAK ÜVÖLTÖZÉS (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik