Szórakozás

Csótányok lepték el Béci és Jerzy alsónadrágját

A sógorok gatyájába társaik tették bele a rovarokat.

Ezen a héten kezdetét vette a nomád élet a Villában. A villalakókat két csoportra osztották, és az ügyesség, illetve a szerencse döntötte el, hogy a kertben vagy továbbra is a luxusbörtönben folytathatják rabságukat. Alekosznak, Anikónak és Lacinak kellett végül kiköltöznie a luxusbörtönből, hogy megkezdjék kertlakói létüket, míg Gigi, Béci és Jerzy a megszokott kényelmet élvezhették, ráadásul még cselédet is kaptak, Éva személyében.

Kedden azonban az egyik kertlakó lehetőséget kapott arra, hogy egyikük visszajusson a Villába, ehhez viszont hajót kellett hajtogatniuk, hogy a medencében levegőfújással eljuttassák a vízen a medence végéig, majd a következő feladatban kukoricát morzsoltak. A legügyesebbnek Anikó bizonyult, így költözhetett vissza a luxusbörtönbe, Jerzy pedig a kertbe kényszerült.

Szerdán újabb izgalmas feladattal kellett a játékosoknak megküzdeniük, konkrétan Bécinek és Jerzynek: a két srác nadrágjába ugyanis csótányokat tettek társaik. A fiúk láthatóan nem élvezték az állatok közelségét: a Szépfiú üvöltözött, Bécinek pedig még a férfiassága is veszélybe került a harapdáló ízeltlábúak miatt.


AJÁNLOTT LINK:

CSÓTÁNY KERÜLT BÉCI ÉS JERZY ALSÓJÁBA! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik