Szórakozás

Gottit Supermannek látja Szandika

A szerelmes valóságshow-hős nem kér a jó tanácsokból; a lány viharos érzéseit a kitartó társ, Sanyi is csak nehezen képes követni.

Azt mondják, hogy a nagy szerelem olyan, mint egy hurrikán. Ha így van, Szandika őrülten szerelmes. Szinte csak órák teltek el a kiesés után, és a Plasztik cica már meg is találta a biztos pontot egy másik férfi személyében, Gombi jó barátjában, Gottiban. Múlt héten arról számoltunk be, hogy mekkora boldogság van náluk. Pár nap múlva aztán lecsapott a forgószél. Arról lehetett hallani, hogy összevesztek, Szandika pedig költözik haza Sanyihoz. Aztán vissza, és újra…

KÉPREGÉNY

A hétfői Neked Valóban Gotti egyik korábbi „menyasszonya” lepte meg a párt. Igencsak meghökkentő adalékot szolgáltatott Szandikának. Szerinte Gotti minden barátnőjébe őrülten szerelmes, kutyát vesznek közösen, megkéri a kezét, majd hirtelen hátat fordít imádottjának. Nagy perpatvar volt, de a volt villalakót nem lehetett meggyőzni.

Gotti és Sanyi is ikrek csillagjegyű, és Szandika szerint ez mindent megmagyaráz. Állítólag ez a horoszkóp magával vonzza azt, hogy a dús ajkú szőkeség a végzetük.

Szandika azt mondja, hogy most teljes az összhang. Hűséget kér, és akkor minden rendben lesz. Már csak az a kérdés, hogy Gotti miként viseli a váratlan reflektorfényt…


AJÁNLOTT LINK:

Érzelmek viharában Szandika (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik