Szórakozás

Kiakadt Lindsay rehabos “áldozata”

Eldőlt, Lindsay Lohan ellen nem emelnek vádat, amiért állítólag bántalmazott egy alkalmazottat a Betty Ford Klinikán.

A színésznő és a klinika ápolónője, Dawn Holland között a jelentések szerint december 12-én zajlott le egy (állítólag) tettlegességig fajuló vita, a kerületi ügyész azonban úgy döntött, elegendő bizonyíték híján nem kíván eljárást indítani a színésznő ellen (aki nyaklánclopási ügye miatt egyébként is több időt tölt el a bíróságon, mint az ott szolgálatot teljesítő teremőr).

Valóban, az ügyben egyetlen „bizonyíték” merült föl, mégpedig Holland vallomása: állítása szerint rajtakapta a merev részeg Lohant, ahogy takarodó után a szobáján kívül flangált, amikor pedig kérdőre vonta volna, a színésznő üvöltözni kezdett vele, és a fejéhez vágta a telefonját. Az ügy pikantériája, hogy Holland, miután kirúgták a klinikáról, visszavonta a vallomását, és bocsánatot kért Lohantől – a kerületi ügyész döntése miatt azonban most megint előbújt, és nyilvánosan kiakadt, amiért a színésznő megússza az esetet.

„Csalódott vagyok, de már egyáltalán nem lep meg a dolog. Ez nem fair” – jelentette ki a TMZ-nek nyilatkozó Holland. A színésznő azonban érthető megkönnyebbüléssel fogadta a döntést, megköszönve a Betty Ford Klinikának, amiért végig mellette álltak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lindsay megússza a rehabos balhét – angolul (The Hollywood Gossip)
Holland szerint az ügyész beszari – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik