Szórakozás

A nevem Lindsay. Csak Lindsay.

Lindsay Lohan szabadulna átokká vált családnevétől, mert attól egy csapásra elmúlik minden rossz.

A színésznő legújabb mutatványáról édesanyja, Dina Lohan számolt be a PoPEater.com-nak pénteken.

A hölgy azt is elárulta, nem csak híresebbik lánya döntött a problémás vezetéknév lecserélése/elhagyása mellett – Dina Lohan és kisebbik lánya szintén váltanak, és felveszik az asszony leánykori nevét, a Sullivant.

„Annyi híresség van a világon, akit csak a keresztnevükön ismerünk, például Oprah vagy Beyoncé. Innentől kezdve Lindsay-t is felvehetik majd erre a listára. A lányok az újrakezdés mellett döntöttek, és a jövőben semmilyen formában nem akarnak kötődni Lindsay apjához, Michael Lohanhez. Ebbe pedig az is beletartozik, hogy elhagyják a férfi nevét” – avatta be a bulvároldalt a döntés hátterébe egy bennfentes.

A Lohan név állítólagos bemocskolója, Michael Lohan egyelőre nem kommentálta exneje és lányai döntését – vagy azt, hogy a hölgyek szerint egyedül neki köszönhető, hogy családnevük szalonképtelenné vált. Leújabb (barátnőverős) ügye kapcsán azonban kijelentette, undorítónak tartja, ahogyan a bulvárlapok hatására egyből rosszra gondolunk, amikor meghalljuk a Lohan nevet. Persze, tulajdonképpen még mi kérünk elnézést.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lindsay dobja a Lohant – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik