Szórakozás

Lindsay partizással készül a péntekre

Egyre valószínűbb, hogy a színésznő vádalkut köt és börtönbe vonul – előtte azonban kiélvezi maradék szabadságát.

Lohan pillanatnyilag New Yorkban lazul, és a szemtanúk beszámolói alapján 7 nightclubot sikerült meglátogatnia az elmúlt 4 napban – még problémamentesen is szép teljesítmény, pláne gyógyuló alkohol- és drogfüggőként, akinek elvileg illene távol maradni az ilyen helyektől.

A 24 éves színésznőt egyszer sem látták inni az elmúlt 4 napban (még Kombucha teát sem), ami jó hír, azonban Lohan még jó ideig mikroszkóp alatt marad majd. „Mindenki arra volt kíváncsi, hogy vajon iszik-e alkoholt, de nem. Csak a Red Bullját szorongatta, és láthatóan nagyon jó kedve volt egész este” – mesélte egy szemtanú a People.com-nak.

Jó magaviselet ide vagy oda, ha a színésznő úgy dönt, visszautasítja a nyaklánclopási ügyben neki felkínált vádalkut és tárgyalásra viszi az ügyet, a kitartó és jól dokumentált éjszakai élet nem feltétlenül fogja kedvező fényben feltüntetni – ugyanis nem az a lényeg, hogy bulizik és nem iszik, hanem inkább az, hogy ilyen körülmények között miért bulizik egyáltalán?

A People megpróbálta elérni Lohan ügyvédjét, Shawn Holleyt is, a hölgy azonban nem kívánta kommentálni az ügyfele életmódját ért kritikákat.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lindsay Lohan végigbulizta a hetet New Yorkban – angolul (People.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik