Szórakozás

Lindsay Lohan visszautasította a vádalkut

Dobpergést kérnénk: Lohan bízik az ügyvédjében, és a tervezett határidő előtt két nappal visszadobta a felkínált vádalkut.

Annak ellenére, hogy Lohan többször kijelentette, nem hajlandó olyan alkuba belemenni, amiben letöltendő börtönbüntetés is szerepel, ezt egy percig sem vette komolyan senki. Ugyanis három hónap lazítás (amit könnyen tovább lehet csökkenteni) tulajdonképpen semmi ahhoz képest, amit a színésznő akkor kap, ha bűnösnek találják a nyaklánclopási ügyben – vagy úgy látják, a hölgy megszegte a szabadlábra helyezésének feltételeit.

Az új fejlemények fényében a helyzet a következőképpen alakul: Lindsay április 22-én hivatalos a lopási ügy első bírósági meghallgatására – új bírót kap, akinek az első dolga lesz eldönteni, hogy a színésznő megszegte-e a próbaidő előírásait. Ha úgy dönt, hogy igen, Lohan börtönbe kerül a tárgyalás idejére – és ha bűnösnek találják, akkor ott is marad, akár két évig.

A bennfentesek szerint a színésznő nemcsak azért utasította vissza a felkínált alkut, mert nem akart letöltendő börtönbüntetést kapni, hanem mert a megegyezéssel együtt járt volna 3 évnyi próbaidő is – ez pedig végleg sok volt neki. Azaz most abban reménykedik, az új bíró nem dönt (vagy nem dönt negatívan) a próbaidő ügyében, a perben pedig tisztázni tudja magát a vádak alól.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lindsay visszadobta a vádalkut és tárgyalásra megy – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik