Szórakozás

Anikó költözhetett vissza a Villába

A Rosszkislány magabiztosan verte meg Lacit és Alekoszt a papírhajók gyorsasági futamán.

Ezen a héten kezdetét vette a nomádélet a Villában. A villalakókat két csoportra osztották, és az ügyesség illetve a szerencse döntötte el, hogy a kertben vagy továbbra is a luxusbörtönben folytathatják rabságukat. Alekosznak, Anikónak és Lacinak kellett végül kiköltöznie a luxusbörtönből, hogy megkezdjék kertlakói létüket, míg Gigi, Béci és Jerzy a megszokott kényelmet élvezhették, ráadásul még cselédet is kaptak, Éva személyében.

KÉPREGÉNY

A Törtető próbált megfelelni a cselédszerepnek és „alázatosan” felszolgálta a reggelit a villalakó uraknak. Bár a haját nem kötötte fel, feltett egy csinos szobalány-hajpántot és falatnyi szoknyájában körbeugrálta feljebbvalóit, akik találtak némi kivetnivalót a felszolgálás minőségében.

A Kertlakók közül Alekosznak jutott a hálás szerep, hogy gondoskodjon társai főzőtudományával pedig igencsak felizgatta a környezetét. Kiderült, hogy nem mosta meg a borsót, koszos vízben főtt ki, és Laci meg is állapította, hogy talán ezért habzik. Alekosz szerint a fehér hab viszont csak nemes penész. A konyhában jártas Laci végignézte a műveleteket, le sem vette a szemét a „fűszerdús” ételről, amit az Okostojás alaposan megszórt pirospaprikával. Alekosz szerint olyan ételeket kell enni, amilyenek a körülmények, és Laci nem ehhez van hozzászokva, de azért megkóstolta a koszos, túlpaprikázott sárgaborsó-főzeléket.


A Kertlakók lehetőséget kaptak, hogy egyikük visszajusson a Villába, ehhez viszont hajót kellett hajtogatniuk, hogy a medencében levegőfújással eljuttassák a vízen a medence végéig, majd a következő feladatban kukoricát morzsoltak. Aki a leggyorsabb volt, az nyerte meg a lehetőséget a beköltözésre. Anikó volt a legügyesebb, így ő választhatta ki, hogy kivel akar megmérkőzni a bejutásért. A Rosszkislány végül úgy döntött, Jerzyvel méri össze az erejét a pingponglabda-fújó versenyben, amiben végül szintén győzni tudott, így ő költözhetett vissza a Villába. Alekosz teljesen kiakadt, ahogy Gigi is, amiért elvesztette „apa” közelségét.

AJÁNLOTT LINK:

ÉVA A VILLA AMAZONJÁVAL, GIGIVEL MEGY PÁRBAJOZNI (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik