Szórakozás

VV Éva “bármit megtett egy kis cuccért”

Ismerőse szerint a villalakó mindennél jobban vágyott az ismertségre, sokszor elvesztette a kontrollt saját maga felett.

Három év alatt már a második valóságshow-ban tűnik fel törtető Éva, akit először 2008-ban a Viasat3-on futó Bar 2.0 című műsorban láthattak a nézők. Akik jól ismerik, azt mondják, hogy a kislányos viselkedésű lányból mára egy életunt, örökké kötekedő és kiégett Évát láthatnak a képernyő előtt ülők.

KÉPREGÉNY

Egy közeli, neve elhallgatását kérő ismerőse szerint az első valóságshow tette tönkre Évát. Nehezen dolgozta fel, hogy nem ő nyerte meg a játékot. Minden alkalmat megragadott, hogy a sztárok közelében maradhasson, hogy ott lehessen a fontosabb rendezvényeken. Eleinte csak egy-egy ital erejéig kacérkodott idegen férfiakkal, később azonban sajnos továbbment. Bármit megtett egy kis cuccért – nyilatkozta a hot! magazinnak az informátor.

VV Évát magával ragadta a hirtelen jött médiaérdeklődés és celebvilág, a féktelen bulizásokra azonban alig volt pénze. A villalakó legjobb barátnője, Cecília azonban azt állítja, bár a Törtető korábban valóban kipróbálta a drogokat, de sosem volt függő. Mint azt a lapnak elmondta, Évának sokszor ételre sem volt pénze, nemhogy kábítószerre. Cecília szerint a barátnője bármire képes a sikerért, mindenképpen a médiában szeretne elhelyezkedni, műsorvezetőként vagy újságíróként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik