Szórakozás

Szüleit is bajba sodorhatja Gigi erotikus múltja

A valóságshow-hős már 16 évesen az Erotika Kiállításon vállalt munkát.

Mint arról korábban beszámoltunk, újabb botrányos fotó került elő a Villa Testvérpárjának hölgy tagjáról. Gigi egy szexjátékszerrel a kezében pózol az Erotika Kiállításon évekkel ezelőtt. A hotdog.hu internetes portál információi szerint a táncos lány ekkor még csupán 16 éves volt, a rendezvényen 18 éves kor alatt látogatóként sem vehetett volna részt, ennek ellenére ő a „világ elsőszámú szexjátékszerét” reklámozta a férfi vendégeknek a 2007-es kiállításon. Emiatt pedig a lányt foglalkoztató munkaadó és édesanyja is megütethetik a bokájukat, hiszen ilyenfajta munkát még szülői beleegyezéssel sem vállalhatott volna.

KÉPREGÉNY

Gigi legjobb barátnője korábban elmondta, a villalakónak egyáltalán nincs miért szégyenkeznie, ugyanis emlékei szerint a Rácz lány volt az egyik legvisszafogottabb a hostessek között, aki miután elvégezte a munkáját, nyugodt lelkiismerettel hazament.

Gigi bár a luxusbörtönben szende, szűzies életet él, a kinti életben már korántsem ennyire szégyenlős. Számtalan erotikus fotó és videó kering róla a neten, többek között vadító fehérneműben és sokat sejtető fürdőruhában pózol az EOSMODELS honlapján, horror-leszbikus szexjelenetekben mutatja meg a vadabbik oldalát, de már az a kép is bejárta a világhálót, amin igencsak pikáns feliratú pólóban domborít ugyancsak az Erotika Kiállítás egyik rendezvényén – feltehetően szintén 18 éves kora előtt.

AJÁNLOTT LINK:

Kiderültek VV Gigi sötét szextitkai (hotdog.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik