Szórakozás

VV Gigi szexi képeken pózol

A Villa Testvérpárjának hölgy tagjáról az egyik modellügynökség készített fehérneműs fotósorozatot még tavaly.

Az EOSMODELS hostess, táncos, színész és egyéb előadói munkalehetőségeket kínál attraktív, csinos, fiatal, 18. életévüket betöltött lányoknak. Mint az az ügynökség honlapján is olvasható, főként kiállításon, fogadáson, és különböző partin való hostessfeladatok ellátására várják az amatőr és profi modellek jelentkezését.

Gigi, polgári nevén Rácz Ildikó még 2010-ben ragadta meg a lehetőséget, és készíttette el saját portfolióját az oldalon, melynek során vadító fehérneműben és sokat sejtető fürdőruhában pózolt a vakuk kereszttüzében.

A szexi fotósorozat mellett videó is készült a táncoslányról, melyből többek között kiderül, hogy az egyik budapesti főiskolai hallgatója, a modellkedést csak hobbiként űzi, rajong Szicíliáért, és szabadidejében szívesen olvas vagy zenét hallgat.

A szentendrei lányról eddig is tudni lehetett, hogy nem igazán szégyenlős: az egyik Erotika Parádén merész show-jával szórakoztatta a közönséget, valamint horror-leszbikus szexjeleneteket forgatott egy felnőtt film számára.

AJÁNLOTT LINKEK:

Az EOSMODELS weboldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik