Szórakozás

Betegséghullám sújtja a Villalakókat

Alekosz lázas beteg, de Anikó és Jerzy sincs sokkal jobban.

Hatalmas szigorral indult a ValóVilág katonai hete. Mindenkinek össze kellett pakolnia a személyes tárgyait, sőt még a civil ruháikat is. A pakolás közben Jerzy fiókjában találtak egy agyfejlesztő tablettát, ami miatt a kiképzők kicsit viccelődtek a nem túl penge észjárása miatt már sokat támadott Szépfiúval.

KÉPREGÉNY

Az első erősítő gyakorlatokat Éva bírta a legnehezebben, ugyan Alekosz sem volt aktív, de ő lázas beteg, ezért a feladat ráeső részét Laci készségesen átvállalta. A görög harcoson látszik, hogy nincs túl jól, szinte egy szavát se lehetett hallani egész nap. Éva hanyagsága miatt mindenki bűnhődött kivéve a Villa Törtetőjét, emiatt már rögtön az elején kivívta bajtársai ellenszenvét a nagyszájú versenyző.

A játékosok ezen a héten valóban katonai körülmények között élik az életüket, ezért míg az udvaron gyakorlatoztak, addig minden ruha és személyes tárgy kikerült a Villából. Ezeket a szabályokat Béci viselte a legnehezebben, először dührohamot kapott később pedig egyedül sírt a vaságyakkal teli hálóban. Éva is nyíltan ellenszegült a parancsoknak, ő volt például az egyedüli, aki nem tudta a normák szerint elrendezni az ágyát.

A katonáknak őrséget is kell állniuk, amihez pedig elengedhetetlen a fegyverek ismerete is. Mindegyik Villalakó kapott egy valósághű játékfegyvert, amin gyakorolhattak az esti őrségre. A nap zárásaként kiosztották a büntetéseket és a jutalmakat a kiképzők. Büntetést csak Éva kapott, neki egy társával együtt ki kellett takarítania a konyhát. A Törtető Jerzyt választotta párjának a “megtisztelő feladatra”, aki azonban szintén lázas beteg, csak úgy, mint Anikó. Az első nap legjobb katonája Gigi lett, így az őrség alatt, ő töltötte be a parancsnoki tisztséget, neki kellett engedelmeskedniük a közlegényeknek.

Az éjjeli őrséget Anikó Évával, Gigi pedig Bécivel teljesítette, a Villa Törtetője természetesen ezt a feladatot sem bírta a parancs szerint teljesíteni, ugyanis elhagyta őrhelyét és rágyújtott.

AJÁNLOTT LINK:

ÉVA ÉS BÉCI A KÉT RENITENS (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik