Szórakozás

Alekoszt felemésztik a vérre menő szócsaták

A Villa Okostojása bár erősnek mutatja magát, lelkileg nagyon megviselik a konfliktusok.

Alekosz minden probléma és erőlködés nélkül küldi el melegebb éghajlatra és alázza porig lakótársait egy-egy vita alkalmával, akik aztán a meglepettségtől szinte szóhoz sem jutnak. A görög harcos sziporkázó, frappáns válaszai úgy tűnnek, mintha maguktól csúsznának ki a villalakó száján, mindig minden körülmények között azonnal vissza tud vágni az őt ért támadásokra. Ezek az összetűzések – bár nem látni – nagyon megviselik Alekoszt, sokszor egész nap emészti magát a konfliktusok miatt.

KÉPREGÉNY

A valóságshow legutóbbi kiesője, Szandika a Bors című napilapnak elárulta, az Okostojás egy-egy nagyobb vita után a másnapot rendszerint az ágyában tölti, fáradtságra, gyengeségre hivatkozik, de mindenki számára egyértelmű, hogy az összetűzések betegítik meg. Ilyenkor általában nem beszél senkivel, visszavonul, majd kora este egy konyak és egy szivar után új erőre kapva játssza tovább a tévénézők által is jól ismert Alekosz-show-t.

A Villa csődörének szülei szerint fiukat azért is viselik meg ennyire ezek a szócsaták, mert harmonikus családban nőtt fel, ahol csak ritkán hallott hangos szót. Édesanyja szerint gyerekként is hasonló módon viselkedett, ha bántotta valami, egy-két napra meghúzta magát, míg rendezte a gondolatait.

Az Okostojás barátja úgy véli, az érdi biztonsági őr rendkívül ügyesen játszik, és következetesen tartja magát stratégiájához. István szerint Alekosz azért húzódik be néha a csigaházába, mert nem akarja, hogy a riválisai fogást találhassanak rajta. Ilyenkor igyekszik eltűnni mindenki szeme elől, hogy összeszedje magát, és főnixmadárként újjáéledve folytassa a játékot.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Alekoszt beteggé tették a vérre menő viták (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik