Szórakozás

Middletonék komoly hasznot húznak Kate esküvőjéből

A parti kellékeket forgalmazó családi vállalkozás szinte mindenre rányomja a jegyespár képét, ami csak a kezeik közé kerül.

Kate Middleton szülei eddig nem nagyon szerepeltek a médiában – saját maguk döntöttek így, a brit közvélemény pedig gyorsan megkedvelte ezért őket, még látatlanul is. A hangulat azonban gyorsan változni látszik, a Middleton-szülőkről ugyanis kiderült, Party Pieces néven futó vállalkozásukkal komoly summát készülnek szakítani lányuk esküvőjének köszönhetően.

A Dail Mail Online beszámolója szerint a Party Pieces összesen 1883 darab királyi esküvő témájú terméket kínál, a kaparós sorsjegytől a jegyesek képmásával díszített porcelánig. A vicces az egészben, hogy a piacot lassan elárasztják az áprilisi lagzira (királyi szerelemre, Diana-Kate hasonlóságokra stb.) koncentráló termékek, így a versenyben a Middleton név eszméletlen előnyhöz juttathatja a családi vállalkozást – az már persze más kérdés, hogy egy leendő királyné ezt mennyire engedheti meg magának a szüleivel kapcsolatban.

Noha a Daily Mail állítja, hogy a Middleton-szülők ezzel a lépéssel sok alattvaló kegyeiből estek ki, azért igyekeznek azt is aláhúzni, Michael és Carole Middleton nem a „jól nevelt és visszafogott” üzletpolitikájuknak köszönhetik több százmilliós családi otthonukat, birtokukat, valamint hogy gyermekeiknek képesek voltak olyan presztízsű oktatást biztosítani, aminek köszönhetően az egyik lányból áprilisban walesi hercegné lesz.

AJÁNLOTT LINKEK:

Middletonék hasznot húznak Kate esküvőjéből – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik