Élet-Stílus

Ki tervezi Kate Middleton menyasszonyi ruháját?

A brit királyi ház nem hagyja hírek nélkül a pletykára éhes közönséget. Vilmos és Kate közelgő esküvője már az egész világot lázban tartja.

Sorra röppennek fel a hírek a divattervező személyét illetően, aki Kate menyasszonyi ruháját tervezi meg az április 29-ei dátummal tartott menyegzőre. Az ifjú menyasszony kijelentette, hogy szerelme, Vilmos csak az oltár előtt láthatja meg először őt menyasszonyként, az addig titokban tartott ruhacsodában. Még az sincs kizárva, hogy már régen eldőlt a tervező személye, de a királyi ház újabb és újabb pletykákkal tereli el a figyelmet annak kilétéről.

Legfrissebb értesülések szerint Sarah Burtont, az Alexander McQueen divatház igazgatóját bízták meg a megtisztelő feladattal. A tervező ugyan tagadja, hogy őrá esett volna a választás, de Daphne Guiness – aki egyébként Alexander McQueen jó barátja is volt – megerősítette: a hír bizony igaz. Logikusnak is tűnne, hiszen brit tervezőről van szó. De nem csak a tervező kiléte kérdéses még, a ruha stílusa is meglepetés lesz. Senki nem tudja, hogy Kate a hagyományőrző királylányos ruhákat, vagy a modern, fiatalos darabokat részesíti majd előnyben.

Mindenesetre hamarosan megtudjuk a végeredményt, ami a divattervező kilétét és a ruha stílusát illeti, mivel az április 29-ére kitűzött nagy nap vészesen közeledik.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sarah Burton tervez Middleton esküvőjére (www.cotcot.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik