Szórakozás

Megérkezett a Kate Middleton-baba

Egyszerűen rövidre zárhatjuk a pletykákat, hogy vajon mit is visel majd Kate (bocsánat, Catherine) a nagy napon: amit mi adunk rá.

A Barbie-nagyságú műanyag babát gyűjtőknek (és őrült rajongóknak) szánja a Franklin Mint, potom 195 dollárért. Ugyanarról a cégről beszélünk, akik Lady Diana halála után ékszereket, porcelánt és babákat kezdtek el forgalmazni a hercegnő képmásával, anélkül, hogy erre bárkitől engedélyt kértek volna – ez végül 13,5 millió fontjukba fájt, amit a bírósági megállapodás értelmében kötelesek voltak jótékony célra fordítani.

A Catherine-baba exkluzív kivitelezésű, kézzel festett, ruhája pedig pontos mása annak a sötétkék selyemruhának, amit Middleton az eljegyzés bejelentésekor viselt. Az „eljegyzési babán” kívül azonban 295 dollárért már előrendelhető a hivatalos „esküvői baba” is (nyilván elérhetővé válik, amint kiderül, hogy Middleton miben szándékozik végigvonulni a Westminster apátságban).

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a Franklin Mint kíván-e piacra dobni egy Ken-szerű Vilmos-babát is Catherine mellé – akinek máskülönben meg kell majd elégednie Barbie valamely másik, már ismert hercegével.

AJÁNLOTT LINKEK:

Babázzon Kate Middletonnal – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik