Élet-Stílus

Harc folyik Kate Middleton lábaiért

Milliók fogják nyomon követni Kate ruháját, ékszerei, hajviseletét és természetesen azt is, amit majd a lábán visel.

Alapjaiban forgatta fel a divatvilágot Kate és Vilmos brit trónörökös április 29-én tartandó esküvője. A királyi család is elszokhatott már az efféle felhajtásoktól, kiváltképp, hogy Diana hercegné volt az utolsó, aki a divatot becsempészte a palota falai közé.
Innentől Kate lehet az, aki továbbviszi a szép ruhák szeretetét, és ezt bizonyítja közelgő esküvője is. A gyönyörű menyasszonyi ruha kiválasztása után itt az idő megtalálni a legszebb cipellőt, amiben az oltár elé tipeghet szíve választottjához.

A cipőtervezők gondoskodnak a választékról, bemutatunk néhány darabot.

Georgina Goodman a történelmet ötvözte a nőiességgel.

A tervezőhölgy egy walesi csipkével és különleges gyöngyházcsillogással tette kecsessé és kifinomulttá a cipőt. „Szerettem volna létrehozni valami különlegeset és megindítót. A régi értékeket akartam ötvözni Kate modern szemléletével. Különleges egyensúlyt teremtettem a történelem és a nőiesség jegyeit magán viselő cipővel.”

Cesare Casadei a hímzésekkel és drágakövekkel tette egyedivé ezt a káprázatos cipőcsodát.

„Kate emlékeztet Audrey Hepburnre. Tudatosan rendeztem el a köveket az egyedi hímzésen, hogy olyan hatást keltsenek, mintha a csillogó briliánsok vízesés módjára zúdulnának le a cipőről. Szívesen megnézném, ahogy a lagziban Kate ezen az extravagáns magas sarkún ropja a násztáncot.”

Giuseppe Zanotti teljesen eltért a többi tervezőtől, a legendás eljegyzési gyűrűt vette alapul.

„Azt szerettem volna, hogy a lábbeli magán viselje az eljegyzési gyűrű klasszikus és kifinomul elemeit. Ha egy cipőt ékszerrel díszíthetek, akkor repes a lelkem, nem tagadom, hogy ez a variáció a gyengém, de valójában ez egy hercegnő esetében nem is lehetne másképp.”

Manolo Blahnik a tiszta nőiességet szereti leginkább Kate-ben.

„Engem az elefántcsont színű selyem és az organza liliomok ihlettek meg. Az egész olyan friss és tavaszias, és legfőképpen tiszta, mint maga Kate.”

René Caovilla marabutollakkal és Swarovski kristállyal dobná fel a hangulatot.

„Ez a cipő illik leginkább egy hercegnőhöz, mert a szandál, amit terveztem, elegáns, szexi és nem utolsósorban drága. Mi más kell egy varázslatos hangulathoz?”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik