Szórakozás

Lindsay ékszerésze most könyvvel próbálkozik

Folytatódik az ügyész rémálma – a Kamofie & Co. tulajdonosai állítólag könyvet akarnak íratni a Lohan-incidensből. Persze pénzért, persze ítélet előtt.

A TMZ szerint az ékszerbolt tulajai már meg is kerestek egy neves irodalmi ügynököt, hogy vadásszon le nekik egy zsíros könyv megrendelést. Sharlene Martin (a szóban forgó ügynök) azonban gyorsan elküldte őket melegebb éghajlatra, mondván, a nyaklánc-ügy „egy pillanat volt, nem pedig egy könyvre való.”

A főleg krimikre specializálódó Martin állítólag a következőket válaszolta a Kamofie megkeresésére: „Nem kellene ezzel ügynökök idejét pazarolniuk. Ha akarják, hívják föl az Enquirert.”

A Kamofie & Co. már egy halom pénzt zsákolt azzal, hogy eladta a Lohan boltlátogatását rögzítő biztonsági felvételt – így téve tökéletesen hiteltelenné a cég egyik tulaját, aki a színésznővel aznap az ékszerboltban tartózkodott, és a nyaklánclopási ügy legfőbb tanúja volt. Ezután jött az ötlet, hogy az inkriminálódott ékszert a per lezárulása után elárvereznék – a könyvbiznisszel tehát teljessé válhat az ügyész rémálma, hiszen ezután még a legmegrögzöttebb Lohan-gyűlölők is elhiszik majd, hogy az egész lopási hercehurcát csak rá akarják húzni a színésznőre (ami persze nem jelenti azt, hogy Lohan megússza a dolgot börtönbüntetés nélkül).

AJÁNLOTT LINKEK:

Könyvet írna a Kamofie ékszerésze – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik