Szórakozás

Lindsay haladékot kapott

A nyaklánclopással vádolt színésznő március 25-ig kapott időt, hogy eldöntse, vádalkut köt vagy aláveti magát a büntetőpernek.

Lohan tegnapi tárgyalása rövid volt, és problémamentes. A 24 éves színésznő édesanyja, húga és ügyvédje kíséretében érkezett a bíróságra, majd közölte, nem jutott döntésre a vádalku kérdését illetően, ezért hosszabbítást kérne. Keith Schwartz bíró eleget tett a színésznő kérésének, és a következő megoldással állt elő: amennyiben Lohan nem kívánja elfogadni az ügyész által kínált vádalkut (ami szinte teljesen biztosan letöltendő börtönbüntetést is magában foglal), ügyvédjével április 22-én kell megjelennie a büntetőper első meghallgatására – ha mégis alkut kötne, azt március 25-ig jelezheti a bírónak.

Az áprilisi meghallgatáson arról is döntenek majd, hogy Lindsay megszegte-e próbaidejének előírásait – vagyis nagyon valószínű, hogy vádalku nélkül a színésznőt április 22-én lecsukják a próbaidő megsértése miatt, és rácsok mögül kell majd harcolnia az igazáért a nyakláncügyben.

Lohan többször kijelentette, mivel nem csinált semmi rosszat, nem hajlandó börtönbe menni – azaz minden olyan vádalku kizárt, ami börtönbüntetést vonna maga után. A színésznő ügyvédei reménykedtek benne, hogy kialkudhatnak egy börtön-mentes megállapodást, a bíró azonban közbeszólt, és Lohan februári tárgyalásán kijelentette, az ügyet a hölgy nem úszhatja meg börtön nélkül. „Én mindenkit egyformán kezelek, és nem érdekel, hogy maga Lindsay Lohan” – mondta Schwartz február 23-án.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lindsay március 25-ig még elfogadhatja a vádalkut – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik