Szórakozás

Lehet, hogy az ékszerész megnyerte az ügyet Lohannek

Komolyan fájhat a kerületi ügyész feje, ugyanis Lohan nyaklánclopási ügyének koronatanúja eladta a biztonsági felvételt, ezzel pedig porrá zúzta szavahihetőségét.

A per a Kamofie & Co. tulajdonosának az állításán nyugszik, miszerint neki esze ágában sem volt kölcsönadni a 2500 dolláros nyakláncolt Lohannek – a színésznő egyszerűen lenyúlta az ékszert. Lohan ezzel szemben kitart amellett, hogy ő tényleg csak kölcsönbe vitte el a nyakláncot, az ékszerész pedig csak extra publicitást (és persze pénzt) szeretne elérni az ő bemártásával. Az elmúlt pár nap eseményei pedig úgy tűnik, a színésznő állításait támasztják alá.

Nem elég ugyanis, hogy a bolt biztonsági felvétele nem egyértelmű bizonyíték Lohan ellen (hiszen akár az ő változatát is igazolhatja), de a férfi nemrégiben megbízott egy brókert, hogy zsákolja be neki a felvételért legtöbbet ígérő ajánlatot. A kazettát megvették, az ékszerész szavahihetősége pedig egy pillanat alatt semmivé foszlott.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mindez hogyan fogja majd befolyásolni a színésznő ügyvédje és az ügyész közötti tárgyalásokat – Lohannek március 10-ig kell eldöntenie, hogy esküdtek elé viszi-e az ügyet, vagy hajlandó vádalkut kötni. Az ügyész által kínált megegyezésben szinte biztos, hogy letöltendő börtönbüntetés is szerepelt – legalábbis az ékszerész váratlan húzásáig.

AJÁNLOTT LINKEK:

A biztonsági felvétel eladásával valószínűleg elúszott a Lindsay-ügy – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik