Szórakozás

VV Éva ismét megmutatta: köpött egy nagyot

A Törtető nem szégyelli tettét, Anikónak a helyes technikát is megtanította.

A villalakóknak szombaton fel kellett állítaniuk saját ranglistájukat, elmondták, kit tartanak a legerősebbnek és a leggyengébbnek. Laci Alekoszt és Bécit a legerősebbnek, Jerzyt pedig a leggyengébbnek tartja. Éva szintén az Okostojást mondta legerősebbnek, leggyengébbnek pedig Gigit, Jerzyt és Lacit, szerinte mindannyiukkal szemben visszajönne egy párbajról. A Szépfiú Anikóval, Alekosszal vagy Évával párbajozna, szerinte Béci a nyerő, gyengének pedig Évát és Anikót tartja. Alekosz megpróbálná bebizonyítani Jerzynek, hogy egy stikkes is le tudja győzni, de úgy gondolja, Évával szemben kint maradna. Béci fellépésnek tartotta Szandika elleni párbaját, úgy érzi, mindenki ellen visszajönne, csak az Okostojással szemben maradtak benne kérdőjelek. Anikó szerint Alekosz ellen nem tudna visszajönni, de Jerzy ellen igen. Gigi is úgy véli, hogy szíve választottját kint hagyná. Szandika úgy vélte, fénykorában mindenkit legyőzött volna, Alekoszt kivéve.

A Villalakók ezután azt a feladatot kapták, hogy húzzanak egy nevet, majd a papíron szereplő személynek adjanak tanácsot arról, min változtasson, hogy meg tudja nyerni a fődíjat. Jerzy Alekoszt húzta, ismét nehezen öntötte szavakba véleményét, szerinte többet kellene takarítani, főzni és mosni, és az Okostojás máris a fináléban lenne. Anikó Lacinak tanácsolta azt, hogy ne mutassa ki, hogy elfáradt és tegyen többet a célért. Éva szerint Jerzynek el kellene engednie megfelelési kényszerét, ami a Testvérpár miatt alakult ki benne, mutassa ki az érzelmeit, engedje el a görcsöket. Alekosz Bécit húzta, ő úgy érzi – többek között – a humor hiányzik Béci eszköztárából, ezért egy erős második helyet jósol neki, nagyon szoros állással, mindössze 1-2 százaléknyi különbséggel.

Elkészült a Kultúrcsürhe és a Klikk videoklipje is, a házi vetítés hírét ujjongva fogadták a lakók. Éva köpése mindkettő kisfilmben szerepelt, a Klikk klipjébe az „eredeti verziót” illesztették be, a Kultúrcsürhe pedig újraforgatta, mint illusztrációt. Az ominózus jelenet Anikóra is nagy hatással volt, olyannyira, hogy a Rosszkislány megkérte a Törtetőt, tanítsa meg őt is köpni. Bár Éva elmerengett azon, hogy mostantól mindenkinek ez fog eszébe jutni róla, azért annyira mégsem zavarta a sáros múltja, hogy ne magyarázza el lakótársának, hogyan kell ekkorát köpni.
Anikó és Éva beszélgetését itt láthatod!

AJÁNLOTT LINKEK:

SZANDIKA ELBIZONYTALANODOTT A PÁRBAJ ELŐTT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik