Szórakozás

Béci visszament, Szandika dührohamot kapott

60 százalékkal a táncos fiú nyerte a párbajt; a Plasztik cica padlóra került a stúdióban.

A Plasztik cica szerda este úgy döntött, Bécire teszi a zöld kendőt, megszegve ezzel korábbi ígéretét, miszerint Évát hívja majd párbajra. Állítása szerint Alekoszt vitte volna ki, ha nem lenne rajta lila kendő, mert erősnek tartja. De így csak a táncos fiú maradt. Mint fogalmazott, méltó ellenféllel szeretné megmérettetni magát, és arra kérte barátját, hogy segítsen neki kiszabadulni a luxusbörtönből.

Bár a két játékos korábban azt ígérte, hogy a szombat este két barát párbajáról fog szólni, a hangulat a luxusbörtönhöz hasonlóan a stúdióban is feszült volt: a rajongótáborok folyamatos bekiabálásától szinte alig hallották egymást a versenyzők.

Béci mellett a nézők döntése alapján a Szépfiú, Jerzy, Szandika mellett pedig Éva kampányolt a Villában. A valóságshow-hősök egyenlő arányban várták vissza a párbajozókat, a nézők azonban határozottabbak voltak, a szavazók 60%-a úgy döntött, hogy a Rácz testvér költözzön vissza a luxusbörtönbe. A kukkolóshow hetedik kiesője így – az egyébként is távozni akaró – Szandika lett, aki az eredményhirdetés után dührohamot kapott, és teljesen kikészült, amikor Sanyi mellett meglátta mentora volt barátnőjét. A dús ajkú kebelcsodát csak nagy nehézségek árán sikerült megnyugtatnia Stohl Andrásnak.

Szandika a Villalakók közül Anikótól köszönt el.

AJÁNLOTT LINK:

PÁRBAJ LÁZBAN ÉG A VILLA! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik