Szórakozás

Lohant nem engedték be Madonna Oscar-partijára

A színésznő tényleg kiesett a hollywoodi A-listás berkekből – a biztonságiak hazaküldték a legnagyobb Oscar-afterpartiról.

Linsday Lohan úgy gondolta, rehabilitálásra váró imidzsének rendkívül jót tenne, ha kattanna róla néhány (józan) fotó a Madonna és Demi Moore által szervezett Oscar-afterpartin. Ezzel még nem is lett volna probléma, az ajtónállók azonban nem voltak hajlandóak beengedni – még azután sem, hogy a színésznő jó barátja, Josh Brolin személyesen kezdte el győzködni a biztonságiakat.

„Tudja maga, hogy ki ő?”- tette fel az ingerült kérdést Brolin kicsivel később a partiszervezőknek is, azonban legnagyobb meglepetésére azt a választ kapta, hogy igen, pontosan tudják, éppen ezért nem engedik meg, hogy Lohan olyan sztárok társaságában bulizzon, mint Natalie Portman, Penelope Cruz, Gwyneth Paltrow vagy Diana Argon.

Jobb megoldás híján a színésznő kénytelen volt a város másik (James Franco-féle) Oscar-partiján elütni az időt, a Los Angeles-i Suppeclubban összegyűlt társaság azonban közel sem volt akkora durranás, mint a Madonna-buli A-listás meghívottjai, akiknek támogatása sokat lendíthetett volna a munkáért küzdő színésznő karrierjén.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lindsay hívatlanul ment volna Madonna partijára – angolul (hollywoodlife.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik