Szórakozás

Óvszert reklámoznának Alekosszal

Még ki sem szabadultak a Villából, máris betörtek a reklámpiacra. A ValóVilág játékosairól sorra neveznének el ételeket, italokat, ruhákat.

A ValóVilág sikerét már élelmes üzletemberek is forintra próbálják váltani. Ennek szellemében vásárolhatunk egyedi pólókat vagy bögrét, de egy csinos goblein is szép dísze lehet a hálószobánknak. Az egyik budapesti étkezdében pedig Alekosz salátaként árulták a görög salátát. Minderről persze a luxusbörtönben ülő Alekosznak sejtelme sincs. Szülei szerint biztos örülne, ha tudná, hogy nem csak mondatait idézik mindig minden körülmények között. Több cég már kereste a szülőket, engedélyezzék, hogy termékeik címkéjén Alekosz neve díszelegjen. Szivart, kockás inget, pálinkát, sőt még óvszert is elneveznének a valóságshow-hősről.

Korábban már láthattuk az Alekosz számítógépes játékot, az Okostojást megmintázó bábot, most pedig már telefonunkon sem kell nélkülöznünk a csajozós fazont. Az Alekosz relikviákból származó bevétel egyelőre a nevével visszaélők pénztárcáját gazdagítja, de egyszer a csajozós csődör hazatér, és rajta múlik, hogy tud-e pénzt csinálni ismertségéből.

AJÁNLOTT LINK:

„Árulják” a villalakókat! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik