Szórakozás

Kiéhezett nők várják a Villa kapujában Alekoszt

Miközben a görög csődör bent a lányok után sündörög, a hölgyrajongók kint már alig várják, hogy végre kiszabaduljon.

Alekosz a legkedveltebb villalakó a nézők körében a valóságshow népszerűségi indexe szerint. Pedig a 32 éves érdi biztonsági őr nem csinál semmi különöset, csupán önmagát adja. Alkohollal a kezében megállás nélkül a villalányok után sündörög, csak úgy, mint a való életben.

Alekosz igazi lovagnak vallja magát, aki mindennél jobban tiszteli a női nemet, ennek ellenére még nem igazán aratott sikert a hölgyek körében. Lakótársainak többször is elpanaszolta, hogy eddig csupán vagy idősebb, vagy kevésbé szép nők akadtak a horgára, igaz volt már egy komoly kapcsolata is, ami öt évig tartott. Majdnem házasság lett belőle, de azóta is se vele, se nélküle kapcsolatban maradtak Tündével.

Az Okostojás édesapja a Kiskegyednek elárulta, fia valóban imádja a nőket, és szeret minél többel közelebbről is megismerkedni. Szívesen flörtölget különböző internetes fórumokon, de a férfi szerint ezt az életformát csak addig tartja fenn a villalakó, amíg rá nem talál egyszer az igazira.

Az már biztos, hogy a Villa csődörének lesz miből válogatnia, és többet nem kell görcsösen hajkurásznia a nőket, miután kiszabadul a luxusbörtönből. A közösségi oldalakon ugyanis sorra alakulnak olyan csoportok, amelyeknek hölgytagjai szívesen eltöltenének egy éjszakát a VV önjelölt „szexcyborgjával”. A BEST magazin is segít megtalálni Alekosznak a nagy Ő-t: várják azon hölgyek jelentkezését, akik szívesen megismernék és akár még egy életre is elköteleznék magukat a villalakó mellett. És ha mindez még nem lenne elég, nemrég egy tehetős vállalkozó úgy döntött, randiiskolát nyit a valóságshow-hősnek, és milliomost csinál belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik