Szórakozás

Gigi és Jerzy a kamerák előtt is bevállalta

A Villa szerelmespárja nem akarja tovább fékezni vágyait. Ismét egymásnak estek a nyugiszobában.

Elindult a kufárkodás hete a Villában, a műsor készítői a ruhák kivételével mindent kipakoltak a luxusbörtönből, még edényeket, ételt és tisztálkodó szereket sem hagytak bent a versenyzőknek. Ezen a héten minden lakónak lesznek tulajdonai, amiket cserélgethetnek egymás között. Éva első sorban a cigi elvételétől borult ki, ez ügyben Gigivel kell majd egyezkednie a következő pár napban. Az első vitára sem kellett sokat várni a játék kapcsán. Anikó kapta meg a hűtőhasználat jogát, Bécinél pedig a húsok vannak. A Rosszkislány csak úgy volt hajlandó megengedni Bécinek, hogy az ő hűtőjében legyenek a romlandó húsok, ha mindig ehet az ezekből készült ételekből.

A legjobb kereskedőnek kétségtelenül Alekosz bizonyult. A Villa Okostojása könyörtelen üzletemberként viselkedett Évával, Jerzyvel és Bécivel is. A harc olyan nélkülözhetetlen dolgokért folyt, mint például a nyugiszoba használata, egy szál kolbász, vagy egy tubus hajzselé.

Szandika titka, miszerint nem akar nyerni a rá váró párbajon egyértelműen kiderült mindenki számára. Az összes barátja nagyot csalódott a Plasztik cicában, elsőként Jerzy vetette a szőke lány szemére, hogy átverte azokat, akik mellette álltak. A Szépfiú azonban nem sokáig idegeskedett ezen a témán, hiszen Gigivel ismét egymásnak estek. A nyugiszobában nem sokat sejtetően, sokkal inkább egyértelműen mozgott a takaró, amely alatt a Villa szerelmesei feküdtek.

AJÁNLOTT LINK:

SZANDIKA ELJÁTSZOTTA MINDENKI BIZALMÁT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik